Barcelona tillåter generellt att lämna laget i nedräkningen

Denis – Suarez accepterade nyligen intervjun, Sade att även om de inte vill lämna, Billiga Fotbollströjor Men kan känna det, Jag kommer att vara laget till salu.

Tidigare medierapporter, Neapel avser att introducera Dennis Suarez i vinterfönstret, När du frågade om detta rykte, Spelaren svarade: ” Jag själv vill inte lämna Tröjor Barcelona, Jag har sagt det förut. På sommaren uppmuntrade mina vänner mig att stanna, Det tycker jag själv också Verkligen vill fortsätta att njuta av dagen i Barcelona. Men jag har en känsla, Jag vet inte om Barca tror det, Oavsett vad du ska göra, Jag är redan på överföringsmarknaden. Jag avvisade dessa inbjudningar Så dessa rykten kommer inte från mig, Jag har inte hört någon offert ”

Frågad som satte honom på överföringsmarknaden, D-Suarez sa: ” Jag vet inte heller Jag pratade inte med Barcelona, Låt inte mäklare göra den här typen av saker, Eftersom jag aldrig vill lämna Billiga Fotbollströjor Barn Barcelona. Men jag vill inte gå är sant, Känslan av att sälja är också sant. För mig, Det är en stolt sak att ha ett lag intresserat för mig, Eftersom det visar sig att jag gjorde det bra, Men jag vill aldrig gå. ”

Rushford vann beröm måste bli bästa spelare

Sedan han kom till första laget i Manchester United, Rushford kommer att sväva. Nu inte bara i Billiga Fotbollströjor Manchester United, I Englands landslag, Rushford har också sin egen plats. England tränare Robert Southgate intervju, De lovordade Rushford har den bästa talangen, Kommer vara bland de bästa spelarna i ledningarna.

Southgate sa: ” Tröjor Manchester United Rushford många matcher ligger utanför bänken, Hans prestation är mycket överraskande. Vi värdesätter inte bara hans förmåga, Och hans mentalitet och mognad. Han är en mycket spännande spelare, Men han är väldigt nere på jorden Vill alltid förbättra sig. ”

” Han kommer vara en toppspelare för mig, Han har alla kvaliteter av toppspelare som har arbetat med Billiga Fotbollströjor Barn Manchester United, Och han är bara 20 år gammal. Vi ser Rushford som en viktig del av Manchester Uniteds framtid, Han kan säkert poängera, Hans färdigheter och finalitet är utmärkta. I träning, Rushford kan göra något som överraskade oss, Han är en mycket spännande spelare. ”

Real Madrid Isco transformationsmästare

2017 kommer till ett slut Det var dags att sammanfatta årets prestation. Det påpekas att, Billiga Fotbollströjor Real Madrid mittfältare Isco under det senaste årets prestation, Spaniens bästa mittfältare, Ingen annan mittfältare kan matcha hans prestation.

Särskilt i den nya säsongen, Real Madrid Iscos utmärkta prestanda, Är kraftigt reducerad Bell skadad, Ronaldo suspenderad påverkan. I den spanska matchen, Isco arrangeras publiken bara 2 mål, Bli nummer ett hjälte Real Madrid vinna. I 1-1 ritar Getafe bort, Isco skickade också ett långt pass hjälper Ronaldo gjorde det vinnande målet, Låt Tröjor Real Madrid i spelet med 5 minuter kvar när alla tre poängen.

År 2017, Real Madrid Isco utöver 12 mål, Bidrade också 9 hjälpmedel, Vilken 6 gånger förra säsongen, 3 gånger denna säsong, För detta ändamål, Isco är inte bara den bästa mittfältaren Billiga Fotbollströjor Barn Real Madrid det senaste året, La Liga är också den bästa midfielderprestationen.

Robben: Bayern är verkligen för intensiv

Bayern bort 2-1 seger över Celtics, Efter att ha fått tre Champions League seger, Framför gruppen kvalificerar sig. Medan Bayerns kapten Robben också sa i en intervju efter matchen, Billiga Fotbollströjor Bayerns spel gick inte till det bästa, Men i det tunga schemat har det varit tillräckligt effektivt.

Bayern Robben berömde först Celtics hemma atmosfär: ” En sådan atmosfär, Du kan inte ofta uppleva. Självklart kommer det att finnas lite att njuta av. Det här är fantastiskt. Men det är viktigt att, Tröjor Bayern München vann matchen idag. ”

Samtidigt för det senaste intensiva schemat, Bayern Robben sa också fram emot ankomsten av landslagets matchdag: ” Detta är inte vårt bästa spel, Men det är redan inom sex dagar efter det tredje fältet. Vi är väldigt effektiva. Bayern måste vara nöjd med segern. Under ledning av den nya tränaren, Billiga Fotbollströjor Barn Bayern vann allt och gick längre. Nu är det en kamp, Då är landslagets matchdag. ”

Buffon vann priset för den bästa målvakten

Efter att ha fått FIFA-spelaren av året, Buffon i ansiktet av Spal på kvällen, Accepterade Sky Sports intervjun, Om framtiden, Han avslöjade att om du kan vinna Billiga Fotbollströjor Champions League, Han kommer fortsätta sparka ner.

” Få ett sådant erkännande, Jag är verkligen väldigt nöjd, glad och stolt, Min prestation är värd denna ära. Jag har sällan det här ögonblicket av blandade känslor: Jag är väldigt glad, Men samtidigt insåg jag också att, Om jag inte har så starkt bakom klubben och laget, Jag kan aldrig uppnå en sådan framgång idag. ”

Detta kan vara den sista säsongen av Juventus Buffon, Trots att hans önskan att fortsätta har varit stark: ” Jag har ingen tvekan om mitt val, Jag är väldigt lugn, Jag är inte rädd för framtiden, Vill fortsätta att gå framåt behöver särskild betydelse. Låt mig gå vidare med möjligheten, Tröjor Juventus är vinnaren av Champions League, Så jag kommer att fortsätta att kämpa VM. ”

Paulinho och Messi är för utrustade

Vid mycket nära schema, Barcelona tränare Barberd började under spelet, Förutom motståndarens situation på personalets anpassning, Rotationsmekanismen lanserades fullt ut. För Atletico Madrid matchen, Billiga Fotbollströjor Barcelona på den starkaste lineupen. En av de stora förändringarna är utbytet av La Kitty som börjar med Paulini, Detta är Paulinho den här säsongen, den fjärde starten, Tidigare spelade han en ny roll under andra halvåret.

I samband med Messi, Paulinho såg väldigt bekvämt ut, I passet har han gett en mycket bra flytande, I försvaret kan spegla intensiteten. Han hade inte allvarliga misstag, Bevisat sig vara en mycket viktig spelare, Paulinho får också många möjligheter. Paulinho har vunnit alla parters förtroende, Och det är allt resultatet av Paulins egna ansträngningar.

Innan spelet, Paulinho visade också en hög känslomässig intelligens, Uttryckad vilja att arbeta för Messi. ” Barcelona Massey är en bra spelare, Han är annorlunda i fältet. I landslaget har jag emot honom, Nu kan leka med honom, Det är stor glädje. Hans prestation kan inte vara övertygande. Om du leker omkring honom, Jag är villig att springa för honom, Tröjor Barcelona lät honom spela en avgörande roll. ”

Ibrahimovics knä är som ett 15-årigt barn

Efter en allvarlig knäkorslig ligamentskada, Ibrahimovics återhämtningshastighet så att alla medicinska experter är chockade, Ibrahimovic kan återvända till träningsplatsen nästa månad. På Ibrahim den 2 december, Manchester United och Arsenal i ligaspelen, Billiga Fotbollströjor Ibrahimovic hade hopp.

” Jag mår bra, Sedan mitt knä flyttade efter operationen, Jag har träning varje dag, Det finns ingen så kallad semester. ” Ibrahim sa i en intervju. ” Det här är en ny utmaning, Men jag är mentalt stark med dig, När jag fokuserar på ett mål, Ingenting kan stoppa mig. ”

Men Tröjor Manchester United Ibrahimovics behandlande läkare rekommenderade honom inte att göra det, Ibrahimovic doktor sa: ” Manchester United Ibrahimovic mycket stark, Men fotboll är en hård sport. Som läkare, Jag vill verkligen se honom så långsamt som möjligt, Till dess att han är helt återhämtad. Det finns många exempel på tidiga skador som har kommit tillbaka på arenan. ”

Bayerns officiella meddelar att Ancelotti kommer ut ur klassen!

Bundesliga Billiga Fotbollströjor Bayern München klubben meddelade officiellt, Coach Ancelotti går ut ur klassen. Bayerns officiella uttalande sa, Detta beslut är 0-3 förlorat till Paris efter Champions League, Genom lagets interna analys och diskussion.

Team VD Rummenigge sa: ” Sedan säsongens början, Lagets prestation uppfyllde inte våra förväntningar. Matchen mot Paris visar tydligt att, Vi behöver få ett resultat. Idag genomförde sportdirektör och Ancelotti en offentlig diskussion, Och informerade honom om vårt beslut. Jag skulle vilja tacka Ancelotti denna gång och vårt samarbete, Men ångrar också den slutliga utvecklingen av situationen. Carlo är min vän, Framtiden blir, Men vi måste göra ett karriärbeslut från Bayerns synvinkel. Nu ser jag fram emot att laget har en positiv utveckling, Och kom med utmärkt prestanda, Så att vi kan uppnå årets mål. ”

Ancelotti började officiellt sommaren 2016, I Tröjor Bayern München i de 60 matcherna vann 42 segrar, 9 teckningar och 9 förluster, Vunnit Bundesliga-mästerskapet och 2 gånger den tyska Super Cup-mästaren. Förra säsongen ledde Ancelotti Bundesliga-mästerskapet, Men den tyska Cup-semifinalen eliminerades av Dortmund, Champions League Bayern München förlorade till Real Madrid sluta åtta starka. Bayern började denna säsong ogynnsam, 6 rundor av Bundesliga efter Bayern München rankades bara tredje, Ancelottis taktik ifrågasattes, Laget framkom också vissa motsättningar.

Hopp Tottenham fans ger mig mer tid

Enligt rapporter, Tottenhams nya hjälp Lente hoppas fansen innan han dömmer honom, Ge honom lite tid att anpassa sig. Värdet av 14.000 pund av den spanska internationella, Har varit i Billiga Fotbollströjor Juventus och Bilbao sport har haft hög ljusprestanda. I sommar valde han att gå med i Tottenham, Även om Chelsea också vill köpa honom.

Llorente introducerades som en ersättning för Kane, Men i League Cup mot Barnesleys spel, Lorents prestation är ganska medioker. Förra säsongen Llorente gjorde totalt 15 mål för Swansea, Men på sommaren hans armbrott, Och därför saknade preseasonen.

Lorente sa: ” I avsaknad av ett före detta fall, Detta är mitt Tottenham första spel, Jag måste jobba hårt. Jag behöver tid, Denna sommar eftersom min arm skadades, Jag var tvungen att sluta träna. Nu måste jag jobba hårdare. Jag vet inte hur länge det tar, Men när tid och förtroende växer, Tröjor Tottenham Hotspur varje spel blir bättre och bättre. ”

Bundesliga Bayern är mycket lycklig

Eftersom förra årets iögonfallande prestanda, För RB Leipzig är Billiga Fotbollströjor Bayern fortfarande full av förväntningar. Men Leipzig-chefen sa, Laget och Bayern Dort sådana lag har fortfarande ett gap, Och Bundesliga borde vara glad att det finns ett lag som Bayern.

Kansler sade i en intervju: ” Vår sportdirektör Ronique sa, Vårt avstånd från Bayern är att använda ljusåren att räkna. Detta är sant. Vi hoppas kunna vidareutveckla den rationella utvecklingen, Men vänta tills vi hamnar i Bayern eller mer speciella, Det tar många år. Men alla tyska fans borde vara tacksamma för Bayerns närvaro. ”

Mintraff förklarade: ” Tröjor Bayern München har blivit en så attraktiv klubb, Detta är tur i tysk fotboll. Bundesliga kan få ett så stort broadcastkontrakt, Bayern Münchens roll är mycket stor. ”